Козметичната натурална линия бебо изразява нашия стремеж към здравословен и природосъобразен начин на живот, съчетан със стремежа ни за постоянно усъвършенстване. Всяка една съставка е внимателно подбрана, с цел да бъде максимално полезна, достатъчна и в синергия с останалите.

За да откликнем на вашите нужди, в линията бебо сме подбрали продукти , подходящи за цялостна грижа за деликатната бебешка кожа от първия ден след раждането.

За нас

„АВАНС“ България, е иновативна, динамична компания, създадена през 1998 г. Основната й дейност е производство и търговия с козметика, бебешки и аерозолни продукти, които се реализират както у нас, така и на международните пазари в Балканския регион: Хърватия, Македония, Гърция, Албания, Румъния, Кипър.

Компанията разполага със собствена складова база от 7000 m2, собствен автопарк и компетентен персонал от 60 човека. Главният офис и склад са базирани в Габрово, а регионалните складове са в София, Пловдив, Варна и Враца.

Възходящото развитие на компанията в последните години се изразява и в растящия брой клиенти, сред които са най-големите търговски вериги в България.

Компанията развива както свои оригинални търговски марки, така и дистрибутира много марки на други производители. Собствените шест марки са:

Bebo
Silkline
Bebo
Quickline
Smartline
Trendy