бебо Влажни кърпички с мицеларна вода

 

Мицеларната вода днес е почти неотменна част от козметичния арсенал на много жени. Тя е отличен мултифункционален продукт – почиства кожата, сваля грима, тонизира и освежава, чудесно улеснение е при пътуване, когато достъпът до течаща вода е ограничен. В повечето случаи е обогатена с растителни екстракти и масла, които допълнително обгрижват кожата. При толкова ползи, не е странно, че мицеларната вода си е проправила път и в грижата за бебешката кожа. Ние Ви я представяме в лицето на новия ни продукт  – бебо Влажни кърпички с мицеларна вода.

Какво представлява по своята същност този продукт? Той съчетава традиционно високото качество на влажните ни кърпички  с почистващ мицеларен разтвор. Сама по себе си, мицеларната вода не може да се използва без помощта на памучен тампон. Напояването на кърпички с нея е вариант да получите 2 в 1 – удобен и лесен за употреба.

 

 

Когато човек прочете мицеларна вода, лесно може да се запита – наистина ли получавам …вода? Отговорът е – не точно. Мицеларната вода представлява разтвор на вода и почистващо вещество. Почистващите вещества са в основата на всички измивни продукти като шампоани, душ-гелове, сапуни и т.н. Те имат способността да свързват в едно замърсяванията, които често са на мазна основа, с водата. Без почистващите вещества водата не би успяла да разтвори добре и отмие замърсеното. Когато почистващото вещество се разтвори във вода, неговите частици образуват групички, които се наричат мицели. Оттам и терминът „ мицеларна вода“.

 

Не всички измивни вещества обаче са подходящи за козметични цели. В мицеларните води за козметично приложение се използват много меки такива, които ефективно отстраняват замърсяване, но са нежни към кожата. Това с особена сила важи за продуктите, предназначени за бебешка кожа, каквито са и нашите бебо Влажни кърпички с мицеларна вода. В тях процентът на разтворената почистваща съставка е още по-нисък, отколкото в продукт за кожата на възрастни, а също така се влагат рН регулатори, хидратиращи, успокояващи и защитаващи деликатната бебешка кожа съставки. В новите ни влажни кърпички е вложено дори още по-нежно почистващо средство от обичайните, но това не намалява неговата ефективност. С комбинацията от него и бадемовото масло, известно с успокояващите и регенериращите си свойства, получавате един фино почистващ продукт, който отстранява всяко замърсяване и оставя кожата на Вашето бебе чиста и свежа.

С най-новия ни продукт, бебо Влажни  кърпички с мицеларна вода, имаме вече 7 различни вида влажни кърпички в асортимента си. При такъв голям избор е нормално да се запитате – кои да избера за моето бебе?

 

 

 

Мога да ви предложа следния ориентир – акцентът в разработката на кърпичките. Той може да варира от максимално ефективно почистване към максимално меко въздействие. Продуктът с най-изразен акцент върху ефективност на почистването безспорно е обектът на днешната статия – кърпичките с мицеларна вода. Тя разтваря чудесно и по-упорити за отстраняване замърсявания. Следват я мокрите кърпички с алое и лайка. По средата на скалата между ефективност и мекота на почистването се намират кърпичките с невен и тези за чувствителна кожа. В зоната на най-мекият почистващ ефект и най-деликатна грижа се намират кърпичките с 99% вода и тези за новородени.

Бих искала да подчертая, че при влажните ни кърпички няма компромис с почистващия ефект за сметка на нежност и мекота на действието, и обратно. И по двата показателя всички продукти са на нужното високо ниво, съчетавайки ефективност и отлична кожна поносимост. Разграничението е в акцента, защото е възможно да има потребители с предпочитания както в двата края на спектъра, така и по средата. Създадохме разнообразие от различни видове, за да можем да отговорим на всички Ваши очаквания и най-вече на потребностите на Вашето малко съкровище.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *