Публикации

10 награди грабна бебо от Mother and kids Awards 2024

С 10 награди и едно отличие си тръгнахме тази година от конкурса Mother and kids. Призове взехме в категориите Най-добър крем срещу подсичане, Най-добър измиващ продукт, Най-добър продукт за хигиена, Най-добър шампоан за деца, Най-добър спрей за разресване, Най-добър продукт за орална хигиена 0+, Най-добър продукт за орална хигиена на деца, Най-добър продукт при никнене на зъби, Най-добра слънцезащита и Най-добър органичен продукт за пране.

Церемонията се състоя на 28 март в Capital Fort. Отличени бяха най-добрите производители, вносители и услуги в сектора, насочен изцяло към децата и техните родители.

Цялата детска серия– бебо за кака и бебо за батко грабна първите места в категориите „Най-добър измиващ продукт“, „Най-добър шампоан за деца“, „Най-добър спрей за разресване“ и „Най-добър продукт за орална хигиена за деца“. Журито оцени високо продуктовата гама, създадена специално за порасналите дребосъци, заради богатите натурални формули и възможността, която дава на децата да се справят сами с ежедневните си хигиенни дейности.

Mother and kids е поредната организация, която даде най-висока оценка на крема при подсичане бебо. След като миналата година продуктът беше оценен от BSB в Германия с първо място в категория Иновативен натурален козметичен продукт заради уникалната си формула, предоставяща надеждна защита и активна хидратация на най-чувствителната зона, кремът бебо спечели приза и на най-престижните награди за бебешки и детски продукти у нас.

Пастата за първи зъбки и гела за никнещи зъби бяха отличени заради безвредния си изчистен състав и надеждната защита. И двата продукта се отличават с приятен сладък вкус, идващ от натуралните подсладители стевия и еритритол, което дава на децата и техните родители спокойствие и поставя основите на здравословни хигиенни навици.

Слънцезащитната емулсия с фактор 50+ и внимателно подбрани UVA и UVB филтри предпазва надеждно от слънчево изгаряне и оксидативен стрес без да оставя неприятни бели следи и тежко усещане по кожата. Емолиентният състав хидратира и подхранва, а нанасянето е лесно благодарение на нежната текстура и удобната спрей форма. Истинска радост за най-нетърпеливите малчугани. Така първото място в категория „Най-добра слънцезащита“ дойде съвсем естествено.

От козметичните продукти първа награда грабна и мицеларната вода бебо с нежната си формула, подходяща и за най-чувствителната кожа. Удобно средство за освежаване или поддържане на хигиената когато няма достъп до сапун и вода. Идеална за отстраняването на замърсяване и грим от лицето на мама. Единственият проблем на тази мицеларна вода е, че я делим с бебето.

Любимият ни продукт от серията перилни и почистващи препарати – течният перилен препарат, доказа, че е любим не само на екипа ни като получи най-висока оценка от журито на Mother and kids 2024. Харесваме го заради високата му концентрация, която позволява безкомпромисно изпиране на над 14 вида упорити петна с малки дози от

продукта. Изключително лесен за употреба заради предпазването от пренос на пигмент, което позволява едновременното изпиране на цветни и бели тъкани. Дерматологично тестван и хипоалергенен, препаратът гарантира комфорт и за най-чувствителната кожа.

Журито на тазгодишното издание GRAZIA Mother and kids се състои от изявени представители на педиатричните и здравните среди, специалисти и инфлуенсъри, тясно профилирани в продуктите и услугите за майки, бебета и подрастващи. Сред тях са консултантът по кърмене и лекарски асистент Ася Демирева, инфлуенсърът Антоанет Пепе, педиатрите д-р Ива Иванова и д-р Кина Николова, специалистът по ранно детско развитие Нина Йорданова, акушер-гинекологът д-р Тоня Станкова, лекарят по дентална медицина д-р Радостина Гайдарова, редакторите на сп. „9 месеца“ и GRAZIA Виржиния Николова и Ася Иванова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *