Публикации

бебо ще стане bebo

Видяхте ли вече новите ни продукти с ново лого? Това са първите крачки на бебо в ребрандирането на любимата марка.

 

bebo като обновен бранд ще бъде факт в първите месеци на 2025-та година. През това време поетапно ще сменяме опаковките на продуктите и ще работим по цялостната промяна на рекламните и визуални комуникационни материали на марката. Това, което няма да се променя, са формулите на продуктите, наложили се като доверен партньор в отглеждането на децата у нас.

 

Причината за ребрандирането са плановете ни за представяне на бебо на международни пазари. Увереност за това начинание ни дават многото награди, които спечелихме през последните години у нас и зад граница, доверието на потребителите ни, стабилните ни ежегодни ръстове на продажбите и безкомпромисното качество, което знаем, че предлагаме с продуктите бебо.

 

Първоначалните проучвания на пазарите в Европа и Америка ни дадоха изключително добра обратна връзка за възприемането на бранда от потребителите зад граница. Първите, които ще имат възможност да използват бебо за грижа за малките си съкровища, ще бъдат семействата в Европа и САЩ като постепенно ще разширяваме присъствието си и в други държави.

 

За нас е огромно предизвикателство да кажем на много езици „Вижте какво можем да правим в България!“. Защото знаете, че произходът ни винаги е бил наша голяма гордост и голямо предизвикателство. Въпреки всички предразсъдъци, които имаме към българските продукти, именно българският крем при подсичане бебо получи първа награда за иновативен натурален козметичен продукт от BSB, превърнали се в институция и насока за развитието на козметичната индустрия в Европа.

 

Създаваме всеки продукт бебо на база собствена формула, разработена от експертния ни екип. Следим и прилагаме новите тенденции в разработката на продукти за грижа за кожата и за дома. Наблюдаваме и се съобразяваме с последните медицински открития в областта на здравето на бебешката и детската кожа. И влагаме най-добрите натурални съставки, които избираме сами.

 

бебо е първият избор на акушерките в над 45 неонатологични отделения в страната, грижещи се за над 35 000 новородени бебета всяка година. Тяхното доверие, доверието на семействата, експертизата и отдадеността на екипа, който стои зад бебо, ни вдъхват онова чувство, което се усеща като пеперуди в корема. Което ни дава крила и желание да представим българските постижения и навън. Да бъдем партньори в отглеждането на още деца. Защото те са бъдещето на света, от който сме малка частичка с голямо значение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *