УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Използвани термини
Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инциира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от куриерски фирми Speedy и Европът, цените са както следва:

До всички населени места в България при поръчка ДО 55,00 лв. – 6,50 лв.
Безплатна доставка при поръчка НАД 55,00 лв.
За поръчки с адрес на доставка извън България цените на доставка се калкулират в процеса на поръчката.

Доставки до населени места извън Европейския съюз
Потребителите на електронния магазин, чиито адреси на доставка са в населени места извън Европейския съюз, заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна.

Време на доставка
Доставките се извършват от 8.00 ч до 18.00 ч в работни дни и в събота до 14.00 ч.
Доставката на поръчките се изпълнява до 3 (три) работни дни, считано от датата на заявката, ако е направена до 12:00 часа. Ако заявката е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден.
Заявки, направени в почивен ден, се обработват в първия работен ден.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ

Плащане в брой при доставка – наложен платеж
Доставката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 3 работни дни, считано от датата на поръчката, ако е направена до 12:00 часа. Ако поръчката е направена след този час за начало на срока се взима следващия работен ден. Поръчката се заплаща при доставка от Куриерска фирма Speedy. Цените за доставка са посочени в раздел Условия на доставка
При доставка на стоката дължимата сума се заплаща на куриера. Не се заплаща нищо допълнително, освен ако не е заявен фиксиран час за доставка. Всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.

Възстановяване на суми
При необходимост от цялостно или частично възстановяване на суми на ПОТРЕБИТЕЛЯ от страна на МАГАЗИНА, те се извършват по допълнително уговорен между страните начин.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от договора, МАГАЗИНЪТ ще възстанови всички плащания, които е получил, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от потребителя начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от www.bebo-bg.com ), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която ПОТРЕБИТЕЛЯТ информира МАГАЗИНА за неговото решение за отказ от договора.