Като една от водещите производители на козметика за деца, ние се стремим да отговорим на вашите очаквания в областта на грижата за децата и техната хигиена.

На тази страница са показани начините за контакт с нас – телефон и имейл. При въпроси може да ни потърсите на посочените телефони или чрез контактната форма.

Човек от екипа на Bebo ще отговори на въпросите ви и ако е необходимо ще поиска допълнителна информация за да може да ви помогне да откриете продукта от който се интересувате

Какво е Бебо и какви продукти предлагаме

Bebo-bg.com е онлайн магазин за бебешка козметика, която е изработена от натурални, био или органични съставки. Разработват се и се предлагат и специални слънцезащитни продукти, подходящи за кожата на вашето дете.

Bebo-bg.com предлага разнообразие от продукти за грижа, хигиена и здраве на бебетата и децата, като детски кремове, шампоани, пасти за зъби, перилни препарати, мокри кърпички и други.

Нашите продукти са създадени от екип от експерти, които имат дългогодишен опит в областта на бебешката козметика и са тествали и сертифицирали всички продукти.

Защо да изберете Bebo-bg.com

Ние ви гарантираме качество, безопасност и ефективност на продуктите си, които са подходящи за деликатната кожа на бебетата и децата.

Bebo-bg.com ви предлага конкурентни цени и промоции, както и безплатна доставка на поръчки над 55 лв. със Speedy.

Как да се свържете с Bebo-bg.com

Адрес и телефон

Bebo-bg.com е базиран в град Габрово, на ул. Индустриална 83, п.к. 5300, в Северна промишлена зона

  • Можете да се свържете с Bebo-bg.com по телефон на +359 66 801 043 или +359 884 32 80 30

Имейл и социални мрежи

Можете да изпратите имейл на Bebo-bg.com на office@avans-bg.com.

Можете да следите Bebo-bg.com в социалните мрежи, като Facebook, Instagram и YouTube, където можете да видите новини, промоции, съвети и отзиви.

Форма за обратна връзка

Можете да използвате формата за обратна връзка на сайта на Bebo-bg.com, където можете да зададете въпроси, да дадете мнение или да направите рекламация