Показване на 9 резултата

Покажи 9 12 18 24

Бебо детска серия натурална козметика, разработена от растителни съставки от естествен произход специално за нуждите на кожата и косата на децата след третата им годинка. Нежна грижа за кожната бариера с безсулфатни измивни съставки, обогатени с биомиметични фосфолипиди и аминокиселин, имитиращи естествените. 

Като продължение на бебешката, и детската серия козметика бебо е базирана на собствени формули със съдържание на над 97% натурални съставки. Внимателно подбрани, те отговарят на нуждите на чувствителната детска кожа и коса и работят за заздравяването им. 

Серията е решена в две направления
- детска козметика за момичета - бебо за кака
- детска козметика за момчета – бебо за батко

Защо да използвате детска козметика?
След третата годинка с порастването на бебето, кожата се променя, съответно и нейните нужди. В този период тя е узряла, кожната бариера – значително по-здрава. Освен физическите промени, настъпват и психологическите такива. Дневната рутина все повече се възприема като грижа за себе си, появява се суетата, аз-ът е по-осъзнат, а детето вече се възприема като самостоятелна единица, която все повече иска да се справя самостоятелно с ежедневната рутина. Макар и по-устойчива, кожата в този период продължава да се нуждае от ефективни нежните натурални съставки, които да поддържат здравето ѝ. В този междинен период козметичните продукти за възрастни са твърде агресивни, а бебешката козметика - несъответстваща на емоционалните възприятията на порасналия малък човек.

Козметична линия в подкрепа на изграждането на самостоятелност и самоувереност
бебо за кака и батко е първата самостоятелна небебешка козметика на порастващите  съкровища. Разработена така, че да насърчава самостоятелността и интересът на децата да се включват в процеса по поддържане на ежедневната си хигиена. Развива усещането за собствените способности и вяра в себе си. Защото те вече могат и сами!

Самостоятелността на детето от психологична гледна точка
Някъде между втората и третата годинка, детето започва да установява, че може да прави много неща само. Това е важен период от развитието му, който поставя търпението на родителите пред истинско изпитание. Защото да вършиш всичко вместо детето, е  много изкушаващо когато искаш нещата да се случват по-бързо, по-ефективно, по-чисто и по-подредено. Важно е обаче да се разбере огромната нужда на децата в този период да усвояват нови знания и умения и да градят себеусещането си подкрепяни от родителите си. 

Ако често отнемаме инициативата на детето, то може да порасне плахо и неуверено. Неговата зависимост от околните ще бъде твърде силна и ще остави отпечатък върху всеки аспект на живота му в бъдеще. Опитайте да подхождате с разбиране към желанията на децата си, Разбира се, границите са важни и често забраните касаят живота и здравето на мъничето, но в повечето случаи ограниченията идват от желанието да осигурим собственото си илюзорно спокойствие. Да дадем свобода тогава, когато тя не крие риск за детето, ще ни спести нерви и плача на мъничето, а радостта му, ще донесе радост и на нас и ще добави в архива още мили спомени на взаимност и радост. 

Решението на бебо за улесняване на процеса в банята се крие в подходящата форма на бутилките, дозиращите спрей помпи и консистенцията на измивните продукти. Плодовите аромати на шампоаните и забавната пяна на душ геловете, ще направят  продуктите любими на каките и батковците. Нашите пасти за зъби с пребиотик, разработени със собствена формула, са с неустоим за децата плодов вкус, който ще помогне да изградите лесно навика им за хигиена на устата.

Едновременно с това, натурална козметика за баня бебо за деца е отлично решение за справяне със сухата кожа и за неутрализиране на негативното въздействие на твърдата битова вода върху кожата и косата. Нашите детски комплекти козметика са подходяща превантивна грижа срещу кожни раздразнения при малки деца. За нежната детска баня сме създали меки измивни продукти, които не предизвикват сълзи, за грижа за кожата и косата, както и влажни кърпички с различни екстракти или с над 99% вода. Не пропускайте след почистване на кожата, да я хидратирате с нашите кремове бебо. А за качествена защита от вредните слънчеви лъчи, се доверете на иновативните слънцезащитни продукти за бебета, деца и семейството . Поръчайте качествена козметика за бебета и деца бебо онлайн и се възползвайте от нашата бърза безплатна доставка. 

За грижата за дома се доверете на екологичните почистващи продукти, осигуряващи чистота на пода, повърхностите, съдовете и дрехите. Без добавен аромат и агресивни съставки. С грижа за здравето на семейството и грижа за околната среда.

Често задавани въпроси

Защо да изберете детска козметика от Бебо?

Детската натурална козметика бебо е преходна серия измивни продукти, отговарящи на нуждите на кожата на момченцата и момиченцата в периода от третата им годинка до предпубертета. Базирана е на собствени формули със съдържание на над 97% натурални растителни съставки. Козметиката се грижи за заздравяването кожната бариера с безсулфатни измивни съставки, обогатени с биомиметични фосфолипиди и аминокиселин, имитиращи естествените.

Продуктите са създадени така, че да улесняват децата в първите им опити за самостоятелна грижа за ежедневната хигиена.  

Какво включва детската козметика

Две отделни линии детска козметика са разработени съответно за момченцата и момиченцата.

бебо за кака е с приятен плодов аромат на малина и череша. Малките момиченца ще се чувстват като истински принцеси с нашите
- Душ гел на пяна с комплекс от слънчогледово масло,
- Шампоан с балсам с фосфолипиден комплекс от сафлорово масло
- Спрей балсам за лесно разресване
- Паста за зъби с пребиотик

Линията бебо за батко е решена с аромат на банан, бамбук и круша. Истинска експлозия от аромати за сетивата докато тялото расте здраво и силно
- Душ гел на пяна с фитостероли
- Шампоан с протеинов комплекс за здрава коса
- Паста за зъби с пребиотик