Quickline Антибактериални кърпички 72 бр. с капак

2.89 лв.

Изчистване

Описание

Специално създадени за дезинфекция на кожата на ръцете и малко повърхности без необходима употреба на вода. Антибактериалната формула осигурява надеждна защита срещу бактерии, фунги и вируси с обвивка. Кърпичките имат овлажняващо, омекотяващо и освежаващо действие с приятен аромат. Антибактериалните кърпички Quickline са незаменим приятел на цялото семейство.

• защита на училище
• защита при пътуване и разходка
• защита при хранене
• защита на играчките и малки повърхности

Начин на употреба

Хигиенна дезинфекция на ръце – изваждат се необходимия брой кърпички. Следва щателно триене на ръцете до китките в продължение на минимум 60 секунди за постигане на бактерицидно действие. Ръцете трябва да останат влажни до изтичане времето на действие, т.е. при необходимост се използват нови кърпички.

Дезинфекция на непорьозни повърхности – те се третират до пълното им омокряне. При време на въздействие 15 минути за постигане на бактерицидно, фунгицидно и ограничено вирусоцидно действие, т.е. при необходимост се използват нови кърпички. Следва проветряване на помещението за 30 минути. Повърхностите, влизащи в контакт с деца, след изтичане времето на въздействие се обтриват или изплакват с вода за отстраняване на остатъците от биоцида.

Състав

Съдържа активно вещество: Алкил(C12-16) диметилбензиламониев хлорид (ADBAC/BKC(C12-C16))-0.25g/100g.
Hexyl cinnamal, Linalool, Butylphenyl methylpropional, alpha-isomethyl ionone, Benzyl benzoate, d-limonene, Eugenol, Citronellol, Geraniol.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Quickline Антибактериални кърпички 72 бр. с капак“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Меню
Viewed

Скоро сте гледали

Close

Quickview

Close

Categories

Моята количка

Close

Wishlist

Close