За нас

бебо е амбициозната мечта на млади родители. Мечта, превърнала се в тяхна мисия. бебо е бранд, който расте заедно с децата ни. Отглеждаме го с много любов, учим се да бъдем все по-добри родители, за да създадем истински доверен партньор в грижата за новия живот.

Създаваме всеки продукт бебо на база собствена формула, разработена от експертния ни екип. Следим и прилагаме новите тенденции в разработката на продукти за грижа за кожата и за дома. Наблюдаваме и се съобразяваме с последните медицински открития в областта на здравето на бебешката и детската кожа.

about-img

Над

98%

натурални съставки

В продуктите бебо се влагат над 98% натурални съставки с естествен произход. Съчетаваме екстракти от традиционни растения, доказали своята ефективност във времето, и последните иновации за максимална ефективност на продуктите. Останалите 2% са съставки с висока толерантност, които нямат натурална алтернатива.

Изборът на акушерките в над

45

неонатологични отделения в страната

бебо се превърна в експерт в здравето на кожната бариера. Обръщаме огромно внимание на превенцията, за да избегнем кожни раздразнения и заболявания. Гордеем се с това, че натуралната ни бебешка козметика и консумативи са първият избор на акушерките в над 45 от най-големите неонатологични отделения в страната за ежедневна грижа за новородените бебенца.

Историята на

bebo

Зад създаването на бебо стои едно семейство, открило предизвикателствата на родителството

и отглеждането на бебе с проблемна кожа.

Зад създаването на бебо стои едно семейство, открило предизвикателствата на родителството и отглеждането на бебе с проблемна кожа.

pic

„Аванс трейд“ е създадена преди повече от 20 години като компания дистрибутор на качествени вносни и български продукти. Появата на дете поставя ново предизвикателство пред създателя на компанията – да осигури качествена грижа за проблемната кожа на бебенцето си. Проучването на пазара и собственият опит създават нов фокус и избистрят идеята за създаване на нова марка. Оформят една нова мечта, колкото романтична, толкова и амбициозна. Мечтата за създаването на българска марка, която да предоставя качествена и достъпна грижа с фокус върху превенцията на здравето на бебешката кожа от първия ден на раждането.

Знаейки, че социалната среда и икономическата стабилност на семействата, са един от определящите фактори за желанието и възможността на родителите да имат повече деца, си поставихме за цел тази нова линия продукти да бъде на достъпна цена.

separator

Приключението бебо започна с пакет мокри кърпи. Създадохме Newborn със съдържание на 99% вода с много вълнение, надежда и почти никакви очаквания. Тествахме ги ежедневно в домашни условия до постигане на оптимално качество и комфорт.

Обмисляхме всеки детайл, за да направим един от най-използваните консумативи за бебето истински удобен за семействата и приятен за малките човечета. Знаехме, че трябва да се борим с мултинационали с огромни бюджети за реклама. А ние имахме само един добър продукт и много ентусиазъм. За наша радост и гордост, кърпичките се приеха изключително позитивно от пазара. И този успех ни даде надежда да продължим напред с увереност и оптимизъм.

Нали помните… всичко започна от едно бебе с проблемна кожа, имаща нужда от максимално щадяща козметика, която едновременно да бъде сигурна качествена превенция на здравето на кожата и да заздравява чувствителната такава.

Само за една година реализирахме идеята си за пет козметични продукта – шампоан, подхранващо мляко, масажно олио, крем против кожни раздразнения и крем при подсичане. Няма да лъжем, беше трудно. Но точно преодоляването на това трудно позиционира бебо като експерт в поддържането на здравето на кожната бариера.

Вдъхновени от желанието да има повече деца в България, нямаше как да не се замислим какъв свят ще наследят от нас.

Надградихме мечтата си със стремежа да оставим след себе си по-чиста и по-здрава планета.

Така дойде идеята за създаването на биоразградими и екологични продукти. Продукти за грижа за дома – безопасна за детето, за семейството и за околната среда.

Отглеждаме бебо така, както вие отглеждате вашите бебета – с любов, внимание и себеотдаденост. И също като вашите бебета, бебо пораства и започва да търси компанията на каките и батковците. И така, малко преди осмия рожден ден на бебо, се появи линията детска натурална козметика бебо за кака и бебо за батко, предназначена за порасналите ви съкровища.

Знаем, че това, което е зад нас е основата на градежа на онова, което ни предстои. И ви благодарим, че сте част от нашето приключение. Вие сте нашите посланици, нашите съмишленици в задачата ни да възстановим вярата в българската козметика. За нас е огромна отговорност да бъдем вашия инструмент в грижата за вашето дете. Отговорност, която през цялото време ни е карала да следим тенденциите, публикациите в научните издания, да общуваме със специалисти, да търсим най-добрите съставки и да подобряваме качеството на продуктите си. Да създаваме най-доброто за нашите и вашите деца.

clouds-top

Нашата мисия

Нашата мисия е да върнем доверието в качеството на българските бебешки продукти като дадем достъп на максимално много родители до тях. Искаме българските семейства да не се налага да правят избор между това кое е най-добро за децата им и най-добро за бюджета им.

С нашите продукти искаме да кажем на родителите "благодарим, че ни правите част от приключението на своето родителство!"

clouds-bottom

Нашите обещания

Превенция на здравето

Всички продукти бебо са създадени с грижа за здравето на бебетата, децата и техните семейства.

Ефективни формули, разработени специално за бебо

Не разчитаме на адаптиране на готови формули. Всеки продукт е разработен от екип на бебо, следейки последните научни тенденции за здравето на кожата на бебетата и децата.

Натурален състав

Във всички бебо продукти използваме над 98% натурални съставки с естествен произход и до 2% съставки с висока толерантност, които нямат натурална алтернатива.

Внимание към всяка съставка

Не е важно само да създадеш идеалната формула. Важно е и да използваш най-добрите съставки за реализирането ѝ. Избираме внимателно доставчиците и правим лабораторни тестове на всяка партида преди да вложим съставките в продуктите си.

Грижа за децата, грижа за околната среда

Защото от нас зависи да им оставим едно по-добро място за живеене

Разбиране към родителите

Родителството е трудно и се нуждаем от повече възможности за създаване на прекрасни моменти заедно

Социална отговорност

Част от печалбата, която генерираме от продажбите на продуктите бебо, инвестираме в подобряване на работната среда в неонатологичните и АГ отделенията в България - местата, на които всеки ден се посреща новия живот.

Така, за няколко години, бебо се превърна в най-големия български производител, дарител на лечебните заведения у нас, осигурявайки козметика за грижа за кожата на новородените, облекла за медицинските екипи и финансиране на ремонти и оборудване на болничните помещения.

Отличията на бебо

Компания на годината

Отличие в категория „Корпоративна социална отговорност“

Бебо е най-големият производител дарител на неонатологичните и АГ отделенията в България. Инвестираме част от печалбата си в подобряването на работната среда на медицинските специалисти, ангажирани с посрещането и грижата за новия живот.

Медии и участия

Akademia-za-roditeli
bebemania
bebok
Forum-bremennost-i-detsko-zdrave
Kenguru
Logo-9-meseca

Нашите партньори

Maichin dom

Станете част от нашата търговска мрежа